rss

NŐISÉG ALKÍMIÁJA


Az alkímia a metafizika szempontjából a lélek megtisztításának, felemelésének, megváltásának és megistenítésének folyamatait rejti és tárgyalja. A női lét során megélt állomások és fokozatok is az istenivé lényegülés folyamatát rejtik. A nőiség egyes szakaszait vesszük sorra, az ott keletkezett blokkokat oldjuk. Betegségek lelki eredetét vizsgáljuk a női lét teljességének szemszögéből. 2020. március 1-től

MÁGIKUS KÉPESSÉGEK FELÉBRESZTÉSE


Mágia a modern korban: teremtő tulajdonságaink, minőségeink felébresztése és megélése, hogy életünket teljesebbé tegyük!

Imaginációs, vizualizációs gyakorlatok, a harmadik szem aktiválása

ENERGIAGYÓGYÁSZAT


A test körüli energiatér, burkok érzékelése

TAROT


az ősi Marseilles-i Tarot és egy másik kártya megismerése és összehasonlítása

Marseilles-i TAROT: A legősibb Tarot kártya. Alkimista szimbólumokat tartalmaz. A tanfolyam anyaga a kártya őshazájából származó, francia nyelvről fordított anyagra épül. Ennél fogva egyedülálló ismeretanyag hazánkban.

HERMETIKUS TÖRVÉNYEK


A tanfolyam a Metamorf technika gyakorlását fejleszti egy magasabb szintre.

Ezen túl egy olyan hozzáállást, szemléletmódot segít kialakítani, ami más megvilágításba helyezi napjaink történéseit és eredményesen fejleszt bennünket a problémák kezelésében.

METAMORF TECHNIKA


A Metamorf technika az egyénben rejlő képességek átalakulását segíti elő. Ez a módszer segíti az „átváltozást”, metamorfózist élünk meg, mivel oldja a bennünk lévő zavaró emlékeket.

A múlt síkján három időszakaszra hat: érinti és oldja az előző életekből, a magzati kor idejéből származó, valamint a születés utáni életszakaszban kialakult problémát okozó emlékeket, élményeket.

Létrehozója Gaston Saint-Pierre, a reflexológiát ötvözte az energetikával és a hermetikus filozófiával.

Tanulmányaimat Párizsban, a Metamorf Szövetségnél végeztem.