rss

Metamorf masszázs

A metamorfózis szó jelentése: átváltozás, átalakulás.

Maga a módszer is átváltoztat, pontosabban átalakítja a bennünk lévő zavaró emlékeket.

Életünk során különböző lelki hatások érnek (csalódás, gyász, kudarc, szégyen), melyek elraktározódnak a tudatunkban, sejtjeink tárolják az információkat.

Sokszor nem is emlékszünk ezekre tudatosan, hanem csak azt tapasztaljuk, hogy életünk megakad, nem sikerülnek úgy a dolgaink, ahogyan szeretnénk, vagy elszigetelődünk, magányosak vagyunk.

Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, kihatnak életünk minőségére és előbb–utóbb valamilyen testi tünetben, betegség formájában is megnyilvánulnak.

A metamorf masszázs egy szelíd lelki blokkoldó technika. Könnyed érintéssel segít felszabadítani és átalakítani a blokkokat, melynek révén a szervezet harmóniába kerül.

A szervek reflexpontjai az egész testen megtalálhatók, így a lábon, a kézen és a fejen is. A módszer a gerinc reflexpontjainak megfelelő pontokat kezeli lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen. Ennek révén stimulálja a gerincet, amely az oda befutó idegvégződések révén az idegrendszerrel áll kapcsolatban.

A speciális érintések oldják az elakadásokat és ezáltal segítenek a problémák megoldásában.

A múlt síkján három időszakaszra hat: érinti és oldja az előző életekből, a magzati kor idejéből származó, valamint a születés utáni életszakaszban kialakult problémát okozó emlékeket, élményeket.

A masszázs során felvillanó képek származhatnak a születés előtti időből, újra átélhetjük saját születésünket, a születés utáni időből pedig, a korai gyermekkortól kezdve jelenkorig életünk pillanatai, eseményei pereghetnek le bennünk.

A múlt stresszmentesítése, áttranszformálása a jelenben zavaró tényezőkre nézve is megoldást nyújt: félelmek, szorongás, pszichoszomatikus betegségek, egyéb panaszok tekintetében.

Nincs negatív hatása.

Alkalmazni kortól függetlenül lehet: kisgyermeken, várandós anyán, idős korú személyeken is.

Kapcsolódó írás:

Átalakulás – metamorf masszázs

Bejelentkezés: renata.kalman@lettudatos.com * 06 30 913 65 76

Nincs HozzászólásSzóljon hozzá
*= required field

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.