Tavaszi megújulás és életmódváltás

Hamarosan itt a megújulás évszaka, én már nagyon várom a sok zöldet akár ételben, akár látványban és a dinamikusabb ritmust!
Ilyenkor sokaknál felmerül a dilemma, hogy fogyni kellene. Ismerem én is az érzést, mert sok évvel ezelőtt voltam én is így.
Young woman eating apple and carrying a weight scale over white backgroundAz elmúlt évek során viszont számos fogyni, de főként életmódot váltani szándékozó személynek segítettem már eredményesen.
Hogy miben?
Táplálkozási tanácsadásom során kb. másfél órában felmérem az illető testtípusát és összeállítunk egy részletes étrendet, ételcsoportokkal és konkrét receptekkel.

Ne félj, nem fogsz éhezni, mert nem javaslok sem böjtöt, sem betarthatatlan dolgokat, csak egy 3 hetes tisztítókúrát, illetve azon túl egy rokonszenves étkezési rendet, amit szeretni fogsz, mert be tudod tartani.

Javaslok gyógyteákat, ásványi anyagokat illetve feltérképezem a testedet, hogy hol van alulműködés, pangás, avagy éppen túlműködés.

Ezen kívül kitérek a neked való testmozgásra, légzés technikákra, és ha szükséges, akkor lelki és mentális segítséget is kapsz.
Az sem baj, ha néha bűnözöl, mert mindenképpen eredményt tapasztalsz magadon.

A főleg hölgyek számára problémát okozó comb-fenék-csípő kezelésére is van nagyon jó masszázsmódszerem, 100%-os tisztaságú természetes készítménnyel.
Bejelentkezés: renata.kalman@lettudatos.com *** 06 30 913 65 76

You May Also Like

Egészségtől a betegségig

Moxa

A szervezet megtisztítása: böjtkúra

Fitoterápia – Gyógynövényekkel való gyógyítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Hírlevélre feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.