Smaragdtábla szellemi műhely

Smaragdtábla szellemi műhely Szegeden!
A ma forrása a múltban fakad!
Sok mai módszer és technika alapját ősi tanok képezik. Ezek megismerése adja meg a teljességet alkalmazójának.
A Smaragdtábla szellemi műhely azt tűzte ki célul, hogy megismertesse ezeket az ősi tanokat.
Havonta 2 napos képzés, melynek során ősi tanításokkal, nagy horderejű szellemi ismeretanyaggal ismerkedünk meg:

TEMATIKA:

egyptian_relief_thoth

METAMORF TECHNIKA ÉS HERMETIKUS (UNIVERZÁLIS) TÖRVÉNYEK
MÁGIKUS KÉPESSÉGEK FELÉBRESZTÉSE: teremtő tulajdonságaink, minőségeink felébresztése és megélése, hogy életünket teljesebbé tegyük!
Imaginációs, vizualizációs gyakorlatok, a harmadik szem aktiválása
TAROT: az ősi Marseille-i Tarot és egy másik kártya megismerése és összehasonlítása

  • Marseille-i TAROT: A legősibb Tarot kártya. Alkimista szimbólumokat tartalmaz. A tanfolyam anyaga a kártya őshazájából származó, francia nyelvről fordított anyagra épül. Ennél fogva egyedülálló ismeretanyag hazánkban.

TANFOLYAMI IDŐPONTOK:

METAMORF TECHNIKA – 2 NAP-

Bővebb információ:  Metamorf technika 
2021. március 13-14.

HERMETIKUS TÖRVÉNYEK – 2 NAP-

Bővebb információ: Hermetikus törvények
2020. november 21-22.

TAROT

2021. január 16-tól (2 alkalom)

MÁGIKUS KÉPESSÉGEK FELÉBRESZTÉSE

2020. február 8-tól (3 alkalom)

AZ EGYES TANFOLYAMOK KÜLÖN-KÜLÖN, ÖNÁLLÓAN IS ELVÉGEZHETŐK!

Bővebb információ: renata.kalman@lettudatos.com *** 06 30 913 65 76
AZ EGYES TANFOLYAMOK KÜLÖN-KÜLÖN, ÖNÁLLÓAN IS ELVÉGEZHETŐK!

A SMARAGDTÁBLA SZELLEMI MŰHELY TANFOLYAMAI -ra (jelentkezés a tanfolyam nevére kattintva megjelenő Űrlapon)

SMARAGDTÁBLA SZELLEMI MŰHELY

Magamról

Kisgyermekkorom óta érdekeltek az emberi kapcsolatok szövevényei, a karakterek, jellemek, és a világ mélyebb rétegei, a dolgok valódi megtapasztalása. Érzékelek és jelenítenek meg álmaim olyan dolgokat, amik megerősítenek abban, hogy nem csak ez az egyetlen élet létezik, hanem mostani életünk egy végtelen időfolyam egy szelete csupán.
Hivatásom a természetes gyógyászat területéhez kapcsolódik. Az ez iránti komolyabb érdeklődés közel 20 éve kezdődött. Sok tanfolyamon és képzésen vettem részt idehaza és külföldön is. Az elvégzett tanfolyamok azonban mindig hagytak egy betöltetlen űrt maguk után, mert igen ritkán éreztem teljesnek őket, mindig hiányzott belőlük „valami”. Az az ősi forrás, amiből merítkeztek.
Spirituális érdeklődésem és utam során a nyugati és a keleti vallásokat is megismertem. 10 évig gyakoroltam és tanulmányoztam a kereszténységet, majd 15 évig a hinduizmust és a buddhista tanokat. Mesteremtől beavatást kaptam a hindu-vaisnava vallásba.
Végül eldöntöttem, hogy alázattal fogadva ugyan a tanításokat, de nem szorítkozom a vallások szabta szűk keretek közé, hanem egyéni úton járok tovább. Mestereim iránt hálát érzek, hiszen a Tőlük kapott tudás felbecsülhetetlen.
Az alkimista-hermetikus vonallal Párizsban tett utazásaim során kerültem kapcsolatba. Az onnan származó ismeretanyag tanulmányozása, fordítása és átadása egyik legfontosabb részévé vált életemnek.
Rendszeresen meditálok, és gyakorolom a jógát. Elvonulásokra járok olyan természeti helyekre, ahol a hely kisugárzása (az épületek, ősi romok, a víz) mind támogatják feltöltődésemet és mélyebb igazságok felfedezésére indítanak.
Munkámat: egészség és masszázs kezelések, életmód tanácsadás, az elért eredmények és a visszajelzések alapján sikeresnek mondhatom.
Előadásokat és tanfolyamokat tartok, oktatok szerte az országban.
Életfeladatom, hogy oktassak és továbbadjam nem csak a szakmai, hanem a megszerzett szellemi tudásanyagomat is. Az általam tartott tanfolyamok abban különböznek egy átlagostól, hogy nem csak egy-egy konkrét és gyakorlatban használható módszert oktatok, hanem átadom azt az ősi ismeretanyagot is, amit én magam annak idején hiányoltam és ennek felkutatására és megismerésére sarkalt. Mint rájöttem, ez adja minden módszer, technika erejét és sikerét, hiszen ezek ismerete hiányában pont a LÉNYEG veszik el belőle!

You May Also Like

Szakrális nőiség 2.

Szakrális nőiség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Hírlevélre feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.