Metamorf technika tanfolyam

AZZÁ VÁLNI, AMIK VAGYUNK!

Metamorf technika, avagy éld meg a kiteljesedést!
Ahhoz, hogy kiteljesedj, avagy hernyóból pillangó légy, átmész egy köztes állapoton, ami egyeseknél rövidebb, míg másoknál hosszabb ideig eltart. Van, amikor nem tudsz kilépni ebből az alvó állapotból, pedig minden lehetőség benned van.
Ennek okai különfélék lehetnek: csalódás, gyász, kudarc, szégyen, születés előtti élmények, melyek elraktározódnak a tudatunkban, sejtjeink pedig tárolják az információkat.
Sokszor nem is emlékszünk ezekre tudatosan, hanem csak azt tapasztaljuk, hogy életünk megakad, nem úgy sikerülnek a dolgaink, ahogyan szeretnénk, vagy elszigetelődünk, magányosak vagyunk.

Metamorf technika a lábon, kézen és a fejen végzett energetikai kezelés.

A módszer segít felszabadítani és átalakítani a bennünk lévő blokkokat, melynek révén a szervezet harmóniába kerül.

Milyen blokkokról van szó?

A születés előtti időszakban, a magzati korban, illetve az életünk során különböző lelki hatások érnek (csalódás, gyász, kudarc, szégyen), melyek elraktározódnak a tudatunkban, sejtjeink pedig tárolják az információkat.

Sokszor nem is emlékszünk ezekre, csak azt tapasztaljuk, hogy életünk megakad, nem úgy sikerülnek a dolgaink, ahogyan szeretnénk, vagy elszigetelődünk, magányosak vagyunk.

A kezelés során az életvonalon dolgozunk, amellyel oldódnak, átalakulnak ezek az emlékek, vagyis metamorfózist élünk meg.

múlt síkján három időszakaszra hat: érinti és oldja az előző életekből, a magzati korból származó és a születés utáni életszakaszban kialakult problémát okozó emlékeket.

A metamorf technika tehát egy átalakulást segítő energetikai kezelés. Könnyed érintéssel segít felszabadítani a blokkokat, melynek révén a szervezet harmóniába kerül.

Létrehozója Gaston Saint-Pierre, a reflexológiát ötvözte az energetikával és a hermetikus filozófiával.

Tanulmányaimat Párizsban, a Metamorf Szövetségnél végeztem.

Az út bennem is mély belső átalakulást indított el és olyan területek felé nyitott zsilipet, ami minden eddigi ismeretemnél és tevékenységemnél mélyebbre vitt.

Célom, hogy minél szélesebb körben megismertessem az eredeti Metamorf technikát és egyre többen tapasztalják meg az általa indított átalakulást.

A Tisza Rádió Plusz riportot készített velem a Metamorf technikáról: https://www.mixcloud.com/horv%C3%A1th-ede/mi-a-csuda-ez-20170316-i-ad%C3%A1s-vend%C3%A9g-k%C3%A1lm%C3%A1n-ren%C3%A1ta-t%C3%A9ma-metamorf-technika/
METAMORF TECHNIKA tanfolyam Szegeden: 2023. szeptember 9-10.
http://www.kineziologiaszeged.com/atalakulas-metamorf-masszazs
Jelentkezési határidő: augusztus 15.
Kapcsolat: renata.kalman@lettudatos.com *** 06 30 913 65 76

TOVÁBBKÉPZÉS!
Metamorf technika 1-es tanfolyamot végzettek részére: Metamorf technika 2. Hermetikus törvények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Hírlevélre feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.