Metamorf technika tanfolyam

Metamorf technika, avagy éld meg a kiteljesedést!
Ahhoz, hogy kiteljesedj, avagy hernyóból pillangó légy, átmész egy köztes állapoton, ami egyeseknél rövidebb, míg másoknál hosszabb ideig eltart. Van, amikor nem tudsz kilépni ebből az alvó állapotból, pedig minden lehetőség benned van.
Ennek okai különfélék lehetnek: csalódás, gyász, kudarc, szégyen, születés előtti élmények, melyek elraktározódnak a tudatunkban, sejtjeink pedig tárolják az információkat.
Sokszor nem is emlékszünk ezekre tudatosan, hanem csak azt tapasztaljuk, hogy életünk megakad, nem úgy sikerülnek a dolgaink, ahogyan szeretnénk, vagy elszigetelődünk, magányosak vagyunk.

A Metamorf technika az egyénben rejlő képességek kibontakozását segíti elő.

Ez a módszer segíti az „átváltozást”, metamorfózist élünk meg, átalakítja a bennünk lévő zavaró emlékeket.
A múlt síkján három időszakaszra hat: érinti és oldja az előző életekből, a magzati kor idejéből származó, valamint a születés utáni életszakaszban kialakult problémát okozó emlékeket, élményeket.

A Metamorf technika létrehozója Gaston Saint-Pierre, a reflexológiát ötvözte az energetikával és a hermetikus filozófiával.
Tanulmányaimat Párizsban, a  Metamorf Szövetségnél végeztem.
Az út bennem is belső átalakulást indított el, és olyan területek felé nyitott zsilipet, ami minden eddigi ismeretemnél és tevékenységemnél mélyebbre visz.
Célom, hogy minél szélesebb körben megismertessem a hazánkban még ismeretlen Metamorf technikát, és egyre többen tapasztalják meg az általa indított átalakulást.
A Tisza Rádió Plusz riportot készített velem a Metamorf technikáról: https://www.mixcloud.com/horv%C3%A1th-ede/mi-a-csuda-ez-20170316-i-ad%C3%A1s-vend%C3%A9g-k%C3%A1lm%C3%A1n-ren%C3%A1ta-t%C3%A9ma-metamorf-technika/
METAMORF TECHNIKA tanfolyam Szegeden: 2021. március 13-14.!
http://www.kineziologiaszeged.com/atalakulas-metamorf-masszazs
Jelentkezési határidő: február 28.!
Kapcsolat: renata.kalman@lettudatos.com *** 06 30 913 65 76

ÚJDONSÁG!
Metamorf technika 1-es tanfolyamot végzettek részére: Metamorf technika 2. Hermetikus törvények

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Hírlevélre feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.