Táplálkozási tanácsadás

A harmonikus élet feltétele a test, a lélek és a szellem egyensúlya. Fizikai egészségünket megfelelő táplálkozással és életmóddal támogathatjuk.
A helyesen összeállított étrend, a természetes és egészségtudatos szemléletmód jobb testi közérzetet eredményez.
indiaiA tudatos táplálkozás nem feltétlenül bonyolult, külföldről beszerezhető ételeket vagy önsanyargatást takar, hanem egy jelenlegi életvitelünkkel is jól összeegyeztethető étkezési formát.
Fontos annak megválasztása, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe. A táplálék csillapítja éhségünket, szükséges az életben maradásunkhoz, de testünk és tudatunk működését is befolyásolja.
Számos megfigyelés és tapasztalat bizonyítja, hogy a különböző ételek másként hatnak gondolkodásunkra és viselkedésünkre.
Egyesektől frissek és mozgékonyak leszünk, gyorsan jár az agyunk, mások fogyasztása után viszont fáradtságot, passzivitást tapasztalunk.
Kiegyensúlyozott étrenddel szervezetünk hozzájut a szükséges tápanyagokhoz, segít elkerülni vagy kiküszöbölni a civilizációs betegségeket, kedvezően befolyásolja emésztésünket, testsúlyunkat.
Kiegyensúlyozott étrenddel szervezetünk hozzájut a szükséges tápanyagokhoz, segít elkerülni vagy kiküszöbölni a civilizációs betegségeket, kedvezően befolyásolja emésztésünket, testsúlyunkat.
Fontos, hogy táplálkozásunk:

1. testtípusunknak megfelelő legyen,
2. egészséget támogató alapanyagokból álljon,
3. igazodjon az adott évszakhoz
detox-teahTáplálkozási tanácsadásom során a fenti szempontokat figyelembe véve állítom össze azokat az ételcsoportokat, amik az illető személy számára javasoltak.
Recepteket ajánlok, illetve rendszeres főzőtanfolyamokat tartok, melyek során a résztvevők a gyakorlatban is elsajátíthatják az ételek elkészítésének módját.
Ha már kialakult betegséggel, problémával állunk szembe, ez minden esetben életmódváltásra hívja fel a figyelmünket!
Az adott betegséghez, problémához kapcsolódóan javaslok olyan ételcsoportokat, gyógyteákat vagy gyógytea keverékeket, illetve kiegészítő gyógymódokat (egészségterápiás kezelés) melyek hatékonyan segítik a gyógyulást.
Leggyakoribb esetek: daganatos betegségek, gyomorprobléma, stressz-alapú problémák, elhízás

Bejelentkezés: renata.kalman*kukac*lettudatos.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Hírlevélre feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.