Metamorf technika

A metamorfózis szó jelentése: átváltozás, átalakulás.
Maga a módszer is átváltoztat, pontosabban átalakítja a bennünk lévő zavaró emlékeket.
Életünk során különböző lelki hatások érnek (csalódás, gyász, kudarc, szégyen), melyek elraktározódnak a tudatunkban, sejtjeink tárolják az információkat.
Sokszor nem is emlékszünk ezekre tudatosan, hanem csak azt tapasztaljuk, hogy életünk megakad, nem sikerülnek úgy a dolgaink, ahogyan szeretnénk, vagy elszigetelődünk, magányosak vagyunk.
Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, kihatnak életünk minőségére és előbb–utóbb valamilyen testi tünetben, betegség formájában is megnyilvánulnak.
A metamorf technika egy szelíd lelki blokkoldó technika. Könnyed érintéssel segít felszabadítani és átalakítani a blokkokat, melynek révén a szervezet harmóniába kerül.
A szervek reflexpontjai az egész testen megtalálhatók, így a lábon, a kézen és a fejen is. A módszer a gerinc reflexpontjainak megfelelő pontokat kezeli lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen. Ennek révén stimulálja a gerincet, amely az oda befutó idegvégződések révén az idegrendszerrel áll kapcsolatban.
A speciális érintések oldják az elakadásokat és ezáltal segítenek a problémák megoldásában.
A múlt síkján három időszakaszra hat: érinti és oldja az előző életekből, a magzati kor idejéből származó, valamint a születés utáni életszakaszban kialakult problémát okozó emlékeket, élményeket.
A masszázs során felvillanó képek származhatnak a születés előtti időből, újra átélhetjük saját születésünket, a születés utáni időből pedig, a korai gyermekkortól kezdve jelenkorig életünk pillanatai, eseményei pereghetnek le bennünk.
A múlt stresszmentesítése, áttranszformálása a jelenben zavaró tényezőkre nézve is megoldást nyújt: félelmek, szorongás, pszichoszomatikus betegségek, egyéb panaszok tekintetében.
Nincs negatív hatása.
Alkalmazni kortól függetlenül lehet: kisgyermeken, várandós anyán, idős korú személyeken is.
Kapcsolódó írás:
Átalakulás – metamorf technika
Bejelentkezés: renata.kalman@lettudatos.com * 06 30 913 65 76

You May Also Like

Fitoterápia – Gyógynövényekkel való gyógyítás

A szervezet megtisztítása: böjtkúra

Egészségtől a betegségig

Moxa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ERROR: Sorry, human verification failed.

  • Hírlevélre feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.