rss

Magamról

Alapdiplomámat történelem-francia szakon szereztem, érdeklődésem középpontjában már akkor is az emberiség táplálkozása, vallása és az ősi gyógyászati módszerek álltak.

Később pedig a harmonikus, boldog élet kialakítása és fenntartása inspirált arra, hogy megismerjem a különféle táplálkozási irányzatokat és az alternatív gyógyászat módszereit, majd ezek építő elemeit alkalmazzam magam és a családom életében, 4 gyerekem nevelésében.

Több év tapasztalatszerzése után kialakítottam a Lét-tudatos táplálkozás és terápia® rendszerét, melynek alapfilozófiája az ember testi, lelki és szellemi egyensúlyának megtalálása és fenntartása.

Ez az életforma tiszteletben tartja az életet (az élőlényeket és a környezetet) és célja, hogy harmóniát teremtsen a világgal.

Az egészséget holisztikus megközelítésben szemléli, melynek megteremtése és fenntartása minőségileg jobb létezést tesz lehetővé.

Tevékenységem, egyéni terápiás módszerem a következő területekből tevődik össze:

Lét-tudatos terápia

 

KR-2013okt (1a)prHárom területen, az ember három szintjén nyújtok segítséget.

  • Testi szinten az adott testtípus meghatározásával étrendi és életmódbeli tanácsokat adok, a problémákat keleti gyógyászati módszerek segítségével határozom meg, majd az esetnek leginkább megfelelő kezelést alkalmazom: (akupresszúra, illetve egészségjavító masszázsok: talpmasszázs, aromaolajos testmasszázs, tradicionális thai masszázs).
  • Szellemi szinten önmagunk és kapcsolataink jobb megismerését elősegítő módszereket és meditációs technikákat javaslok.

A következő alternatív terápiákat is elsajátítottam és alkalmazom:

Bach-esszenciák, Schüssler-sók.

Tanácsadásra, kezelésre bejelentkezés: Állapotfelmérés és tanácsadás

06 30 913 65 76 *** renata.kalman@lettudatos.com

Tevékenységeim

Előadások, oktatás

  • Előadások a következő témakörökben: egészséges táplálkozás, holisztikus egészségmegőrzés, hosszú élet,  vallások és táplálkozás kapcsolata
  • Táplálkozástörténelem kurzus oktatása (Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar)
  • 2018-ban indul egy átfogó tanfolyami képzésem, Smaragdtábla szellemi iskola néven

*100%-ban eredeti tartalom: a honlapon található cikkek és írások, valamint a fotók zöme saját alkotás

Kapcsolódó honlap: www.kineziologiaszeged.com

Interjú velem a kineziológiáról és a táplálkozásról: Szeged Telin Tv interjú